![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijS3rYTbo4R5JTMG-KJVbJU5q7dzRAAbklDj8n86HVbK8epEBi7btUEjJqCwWaALJMPAgiJvT2sw7pSFILkBoKtNIfIWGbmcTFdBrev9iKQojU5el6rS_HfExuk7JQEJ6cnzcni1Y1njg/s320/image.jpeg)
200 g smør, romtemperert
175 g brunt sukker
2 egg
1 ts vaniljeessens
250 g mel
1 ts bakepulver
200 g hvit sjokolade, grovhakket
125 g kremost naturell
150 g oreokjeks, den hvite kremen i midten fjernes
1. Forvarm ovnen til 180 grader.
2. Pisk smør og brunt sukker til det er luftig, og tilsett deretter eggene ett om gangen mens det piskes.
3. Deretter tilsettes mel, bakepulver og hvit sjokolade. Dette blandes godt til en tykk røre, det lureste er å bruke en slikkepott.
4. Bre halvparten av røren i en smurt og babepapirkledd form, 20x30 cm.
5. Fordel deretter kremosten og oreokjeksene oppå røren.
6. Deretter bres resten av røren over kremosten og oreokjeksene, og kaken stekes midt i ovnen i 25-30 minutter.
7. La kaken avkjøles helt før du tar den ut av formen og skjærer den i passe store biter, ca. 12 stykker.
Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar